Lekande Barn Skyltar

Kvalité-Lekande barn skyltar från Farbror Skyltar


Skyltar, lekande barn

Lekande barn skyltar för förskolan, bostadsrättsföreningen, skolan, familjeanpassade området och även intill det egna bostadshuset. Farbror Skylt erbjuder många olika modeller.

Sätt upp din egen lekande barn skylt och värna om alla barn och uppmana passerande bilister att köra medvetet och med tanke på omgivningen.

Farbror Skylt har ett stort sortiment av olika lekande barn skyltar med olika motiv, bilder och texter samt varierande färger och uttryck. Vi har skyltar i solstickanfärger (blått, rött och vitt) med Kör sakta text, skyltar i gult och rött med varningstext, skyltar i grönt och gult med naturtema - många olika sorter att välja bland. 

Välkommen att söka bland alla våra skyltar och hitta den som passar just dig och ditt sammanhang. Du kan också pröva att skapa din egen lekande barn skylt och sen beställa den från oss. 

När kvällen mörknar kan din skylt lysas upp av strålkastare om du valt att beställa din lekande barn skylt med reflexmaterial. Du placerar skylten så den är tydligt synlig för passerande fordon och ger då viktig information till alla samtidigt som skylten ger både färg och utsmyckning till området. Bor du i ett bostadsområde med mycket barn kommer flera varningsskyltar att behövas för att påvisa att barn rör sig i området på ett fritt sätt.

Farbror Skylts speciellt uppskattade serie med solstickan-inspirerade lekande barn skyltar har flera olika varianter på samma tema. Vi har även utvecklat grindskyltar och tar gärna emot idéer på nya skyltar inom lekande barn området om du har en tanke om något som vore viktigt!

Vi skickar din leverans inom några dagar när det gäller våra standardskyltar. Handlar du direkt från Farbror Skylt sparar du tid och pengar genom att hämta skylten direkt på företaget i Hovmantorp. Vi undviker dessutom onödiga mellanhänder och leveranstider genom egen tillverkning i egna lokaler.

Våra skyltar är tillverkade av hållbar och stabil aluminium och kan monteras olika beroende på vilka förutsättningar som du har. Du kan välja mellan plan aluminium - den monterar du direkt på en plan yta, använder ett markstativ eller annat sätt som passar dig. Vi erbjuder även den populära modellen där kanterna är vikta på två sidor (tvåkants-vikt) där du använder en monteringssats för att skruva upp den ex. på en stolpe. 

Samtliga skyltar som tillverkas av Farbror Skylt trycks i vår egen verkstad för att kunna garantera högsta kvalitet och leverera dig en produkt med lång hållbarhet.

Här följer några punkter för att enkelt visa på vår bredd och kapacitet.

Varningsskyltar för Lekande Barn från Farbror skylt:

- är tillverkade i egen verkstad
- är högkvalitativa och anpassade till det nordiskt klimatet
- säljs utan mellanhänder, och till förmånliga priser
- levereras direkt från eget lager, snabba leveranstider
- trycks i reflekterande material eller i standard
- finns tillgängliga i olika utföranden och format för olika typer av montering

Har du frågor eller önskar att få ytterligare information är du välkommen att kontakta oss på info@farbrorskylt.se!

Farbror Skylt

Välkommen att beställa dina lekande barn skyltar hos Farbror Skylt redan idag!

Skylt "Kör Sakta, Vilda Barn Tama Djur" 50x50cm hållbar aluminium
Från 270,00 kr
360,00 kr −25%
(exkl. moms)
Varningsskylten "Kör Sakta, Vilda Barn Tama Djur" har en lantlig stil med guldgul solvarm himmel och grönt gräs där djur och barn leker tillsammans. Den passar bra intill en lantgård, en 4-H gård eller där barn och djur finns tillsammans. Ge besökare och passerande en upplevelse av harmoni och glädje som reflekterar den stämning som råder på den plats där skylten är placerad. Samtidigt ger den en tydlig information om att alla fordon körs sakta och med respekt för omgivningen och alla som befinner sig där.Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt material, aluminium. Skyltens yta får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. För att få bättre synlighet dygnet runt, kan du med fördel välja ett reflekterande material. Farbror Skylt erbjuder olika sorter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den passar för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Skylt Solstickan, Lekande Barn skylt Blå 50x40cm hållbar aluminium skyltar
Från 227,00 kr
324,00 kr −30%
(exkl. moms)
Ny skylt från Farbror Skylt. Solstickan lekande barn skylt Från Farbror Skylt i egen design. Ett populärt tema med fokus på lekande barn. En ny design av Solstickan sortimentet i liggande format. Den drar blickarna till sig och får bilister att titta lite extra och få budskapet att barn rör sig och leker i området. Skylten är tillverkad av aluminium och tål det nordiska klimatet med vind och kyla. Skylten appliceras på 1,4mm hållbar och slitstark aluminium. Storleken 50x40cm har en skyddande yta av laminat så skylten blir väderbeständig i många år.  Välj gärna reflekterande material för att öka synligheten i alla lägen året runt.  Du kan välja mellan plan skylt för montering på ex staket, grind eller vägg, eller den stabilare kantvikta skylten som monteras på befintlig stolpe med hjälp av en monteringssats i storlek som passar din stolpe.
Skylt "Kör Sakta, Lekande Barn" På Landet 50x50cm hållbar aluminium
Från 360,00 kr
(exkl. moms)
Skylten "Kör Sakta, Lekande Barn" på landet är en skylt med känsla av frihet och natur där barn ska kunna leka fritt. Denna skylt visar på att de fordon som passerar ska vara uppmärksamma då det finns lekande, skuttande och fria barn som kan springa, jula och rulla boll eller jaga katt i närheten.Denna skylt är en varningsskylt i mjuka färger men med viktigt budskap! Rädda barnen och naturen idag och alla dagar. Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den har ett skyddande lager laminat så att den håller i naturens och vädrets nycker i många år. För att synas dygnet och året runt, kan du gärna välja ett reflekterande material. Det blir en reflexkänsla där bilden lyser upp när strålkastare träffar skylten i mörker.  Vi har en skylt i plan aluminium som erbjuds med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. Farbror Skylt erbjuder även en kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, där du väljer modell beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Skylt "Sänk Farten, Barnfamiljområde" 50x50cm hållbar aluminium skyltar
Från 360,00 kr
(exkl. moms)
För er som bor i bostadsområden kan den familjära och charmiga skylten "Sänk Farten, Barnfamiljsområde" vara en viktig del i att sakna ner trafikflödet. Skylten ger tydlig information om att farten bör sänkas och att människor i alla åldrar är i rörelse i området. Samtidigt är skylten en utsmyckning av en aktiv miljö med uppmaning att sänka tempot.  Brf samt kommunen kan med fördel placera denna skylt i nära anslutning till bostäder och levnadsytor samt aktivitetsplatser.Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den appliceras med ett material med bild i fyrfärgstryck och ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. Välj ett reflekterande material för att synas dygnet runt och var synlig även i mörka tider.  Välj mellan en plan skylt med eller utan hål för montering eller en kantvikt skylt med ett stabilare utförande. Plan skylt passar för montering på till exempel staket, grind eller vägg, kantvikt skylt finns med eller utan sats för att montera den på befintlig stolpe. Det finns olika monteringssatser, du kan välja olika storlekar beroende på den stolpes tjocklek som du kommer fästa den i.
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Blå 50x50cm
Från 270,00 kr
360,00 kr −25%
(exkl. moms)
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Blå har en design som för tankarna till en Solstickan tändsticksask, så vi kallar dessa skyltar Solstickan-serien. Den har design med blå botten och inslag av gult och rött samt profiler av hoppande barn i vitt. Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. En skylt som fångar ögat. Skylten får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind under lång tid. Välj skylten med reflekterande effekt för att synas alla årstider dygnet runt. Farbror Skylt erbjuder olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering, vilken lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Skylt Sänk Farten, Lekande Barn Gul 50x50cm hållbar aluminium
Från 360,00 kr
(exkl. moms)
Farbror Skylt erbjuder skylten "Sänk Farten Lekande Barn" Gul som ett effektivt och snyggt alternativ av varningsskylt för aktiva barn, här utformad på gul bakgrund och med barnsiluetter i rött. Placera gärna skylten intill skolor eller dagis samt aktivitetsplatser med aktiva barn i rörelse.Skyltens tryck appliceras på 1,4mm hållbar och slitstark aluminium. Storleken 50x50cm är en bra storlek och har en skyddande yta av laminat så skylten blir väderbeständig i många år. Välj gärna reflekterande material för att öka synligheten i alla lägen året runt. Du kan välja mellan plan skylt för montering på ex staket, grind eller vägg, eller den stabilare kantvikta skylten som monteras på befintlig stolpe med hjälp av en monteringssats i storlek som passar din stolpe.
"Skylt "Lekande Barn" Varningsskylt hållbar aluminium
Från 270,00 kr
360,00 kr −25%
(exkl. moms)
Skylten "Lekande Barn" varningsskylt med varningstriangel är en av Farbror Skylts mest populära skyltar. Den uppmärksammas väl med sin design av en varningstriangel i gult och rött samt siluetten av tre hoppande barn i svart. Passar i alla miljöer där fordon med höga hastigheter ska sänka farten och vara uppmärksamma och respektera barn som kan springa, jula och hoppa hopprep nära en bilväg. Skärper även medvetenheten av alla människor i rörelse.Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Skylten lamineras för väderbeständighet i många år. För att få bättre synlighet året och dygnet runt, kan man välja ett reflekterande material. En plan skylt finns, med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. Välj annars en kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare. Den finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns olika monteringssatser, beroende på stolpens tjocklek.
Skylt "Akta Oss" Varningsskylt med BMX 50x50cm aluminium skylt
Från 360,00 kr
(exkl. moms)
Här hittar du skylten även för lite äldre barn och ungdomar. "Akta oss" Säkerhetsskylt med BMX-tema som varnar bilister för hög fart.  Denna skylt med varningstriangel i gult och rött samt en trixande cyklist samt BMX i svart siluett passar där äldre barn och ungdomar håller till med skateboards eller cyklar, t.ex. intill en skatepark eller vid cykelövergångar samt aktivitetsparker som används av barn och ungdomar. Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Skylten har ett skyddande lager laminat och kommer att vara välbevarad i många år trots regn och snö och vindar. Välj gärna reflexmaterial för att låta varningsskylten att synas dygnet runt. Den lyser upp vid belysning av strålkastare i mörkret. Farbror Skylt erbjuder olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering som passar bäst för placering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på befintlig stolpe.  Det finns dessutom olika monteringssatser att välja bland, allt beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Skylt "Sänk Farten, Barn Leker Här" 50x50cm hållbar aluminium
Från 360,00 kr
(exkl. moms)
Skylt "Sänk Farten, Barn Leker Här" är en snygg och stilfull skylt som passar i stadsmiljö för att göra passerande bilister uppmärksamma på att det finns barn som kan hoppa hage, jula och hoppa hopprep eller andra aktiviteter i nära anslutning till vägen i närområdet. Den har en stadssiluett i svart och barn som hoppar hopprep, i rött. Skylten fungerar utmärkt intill en skola eller fritidsgård i staden. Den är både snygg och effektiv. Varningsskylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, väljer ett reflekterande material. Då är skylten synlig när strålkastare belyser den även den mörkaste dagen. Vi har olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. Farbror Skylt erbjuder även en kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare. Den finns att beställa med eller utan monteringssats för att montera den på en befintlig stolpe. Vi har dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
SKYLT "Snigelfart"50X50CM hållbar aluminium
Från 360,00 kr
(exkl. moms)
Varningsskylt "Snigelfart" är en charmig och tilltalande skylt som upplyser bilister att sänka farten inför ett område där låg fart är ett krav. Detta kan vara intill en förskola eller dagis eller ett äldreboende, en ankdamm eller stadens lekplats. Skylten har bilden av en varningstriangel med varningsfärger i rött och gult samt en snigel i svart som långsamt och harmoniskt passerar.Varningsskylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden väljer du ett reflekterande material. Då blir skylten upplyst av passerande strålkastare även under mörka tider. Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Denna skylt lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. För montering finns flera olika monteringssatsar, där du väljer helt beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Skylt "Vi Leker Här" 50x50cm hållbar aluminium
Från 360,00 kr
(exkl. moms)
Varningsskylten "Vi Leker Här" i glada discofärger och med dansande i olikfärgade siluetter, är tänkt för de lite äldre barnen och för tydligt känslorna till dans och disco och även gymnastik och balans. Den passar bra intill en gymnastikhall eller fritidsgården. En Brf kan med fördel placera denna skylt för att visa på aktivitet på innergården. Kommunen behöver ha information om aktiva barn i alla åldrar nära idrottshallar och aktivitetscentrum.Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat för att hålla i väder och vind i många år. Välj gärna tryck i reflekterande material för synlighet i mörkret. Särskilt gällande varningsskyltar som denna. Vi erbjuder olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den kan monteras på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att monteras på befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Skylt "Kör Sakta Lekande Barn Skyltar" 50x50cm hållbar aluminium
Från 360,00 kr
(exkl. moms)
Skylt "Kör Sakta Lekande Barn Skyltar" är en snygg och stilfull skylt som passar i stadsmiljö för att göra passerande bilister uppmärksamma på att det finns barn som kan hoppa hage, jula och hoppa hopprep eller andra aktiviteter i nära anslutning till vägen i närområdet. Den har en siluett i svart / vit och barn som hoppar och leker.Den fungerar utmärkt intill en skola eller fritidsgård i staden. tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material. Vi har olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. Farbror Skylt erbjuder även en kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare. Den finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Vi har dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Skylt Kör sakta, Lekande Barn Gul 50x50cm hållbar aluminium
Från 360,00 kr
(exkl. moms)
Farbror Skylt erbjuder skylten "Sänk Farten Lekande Barn" Gul som ett effektivt och snyggt alternativ av varningsskylt för aktiva barn, här utformad på gul och grön bakgrund och med barnsiluetter i svart. Placeras gärna intill skolor eller dagis samt aktivitetsplatser med aktiva barn i rörelse.Skylten appliceras på 1,4mm hållbar och slitstark aluminium. Storleken 50x50cm har en skyddande yta av laminat så skylten blir väderbeständig i många år. Välj gärna reflekterande material för att öka synligheten i alla lägen året runt. Du kan välja mellan plan skylt för montering på ex staket, grind eller vägg, eller den stabilare kantvikta skylten som monteras på befintlig stolpe med hjälp av en monteringssats i storlek som passar din stolpe.
Skylt "Stäng Grinden" förskola 40x25cm
Från 168,00 kr
(exkl. moms)
Skylt "Stäng Grinden" förskola är tagen från Farbror Skylts allra första design ur tändsticksserien som inspirerats av Solstickan tändstickor. Skylten är avsedd för lekande barn och finns här som grindskylt med text Stäng grinden, blå bakgrund och inslag av gult och rött samt lekande barnsiluetter i vit färg. Placeras gärna på grinden in till en dagisgård eller grundskolan, så barn kan leka fritt inom det område som är inhägnat.Tillverkas av 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden väljer du reflexfolie.  Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Skylt "Kör Sakta, Här Cyklar Vi" 40x25cm
Från 168,00 kr
(exkl. moms)
Varningsskylten "Kör Sakta, Här Cyklar Vi" är en av skyltarna i serien med inspiration från Solstickan tändsticksaskar. Den kan gärna placeras intill cykelbanan eller aktivitetsparken för att uppmärksamma bilister på att andra fordon kan dyka upp - barn på cykel. Då brukar det gå undan, barn cyklar gärna och ofta fort med barnets glädje och brist på uppmärksamhet. Hjälp till att skydda våra barn från ouppmärksamma bilister med en skylt som upplyser.Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och dess yta har ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material. Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har. Alla skyltar tillverkas hos oss i Hovmantorp. 
Skylt "Lekande Barn"
Från 168,00 kr
(exkl. moms)
Varningsskylt "Lekande Barn" i liggande format samt gul varningsfärg och röda barnsiluetter är en mycket effektiv skylt som passar för dagis och förskolor samt även för din bostadsrättsförening, brf, eller i bostadsområdet. Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och skyltens yta har ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. Välj ett reflexmaterial för att skylten ska synas dygnet runt, året runt. Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har. Alla skyltar tillverkas i vår lokal i Hovmantorp.
Skylt "Stäng Grinden, Lekande Barn" Flicka på Sparkcykel 40x25cm
Från 168,00 kr
(exkl. moms)
Varningsskylten "Stäng Grinden, Lekande Barn" Flicka på Sparkcykel i röd färg passar utmärkt vid förskolor eller lekplatser. Skylten placeras på grinden in till dagiset eller lekplatsen och är utformad i varningsfärgerna gult och rött för att synas väl. Barn som åker kickbike eller sparkcykel kan få upp hög fart och behöver ha en stängd grind mot platser utanför aktivitetsparken eller lekytan.Skylten är tryckt på väderbeständig vinyl och placerad på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Vinylytan får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden väljer du reflexfolie. Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har. Välkommen att beställa från Farbror Skylt redan idag. Leverans inom några dagar.
Skylt "Stäng Grinden, Lekande Barn" Pojke med Fotboll 40x25cm
Från 168,00 kr
(exkl. moms)
Varningsskylt "Stäng Grinden, Lekande Barn" Pojke med Fotboll är en grindskylt med texten Stäng grinden i gul bakgrund och röd och svart text samt röd barnsiluett vilket gör folk uppmärksamma på att grinden ska stängas efter genomgång så att inga bollar rullar ut i vägbanan med risk för utspringande barn som jagar bollarna som rullar iväg.Skylten är tillverkad av 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och tryckt på tåligt material som får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. När du vill att skylten ska synas även vintertid och när det är mörkt ska du välja ett reflekterande material så att skylten lyser upp varje gång en bil eller annat fordon med strålkastare passerar. Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, där du kan välja olika storlekar beroende på vilken tjocklek din stolpe har. Beställ från Farbror Skylt idag och ta emot din varningsskylt inom några dagar.