Lekande Barn Skyltar

Kvalité-Lekande barn skyltar från Farbror Skyltar


Skyltar, lekande barn

Farbror Skylt erbjuder högkvalitativa aluminiumskyltar som varningsskyltar för Lekande Barn i unik design. Mycket väderbeständiga och samtidigt påtagligt snygga. Många olika modeller och färgval som gör upplevelsen till något positivt där varningsskylten både är aktuell och upplysande samtidigt som bilden är dekorativ och sprider glädje.

Välkommen att beställa från Farbror Skylt redan idag för en säkrare miljö.

Lekande barn skyltar för förskolan, bostadsrättsföreningen, skolan, familjeanpassade området och även intill det egna bostadshuset. Farbror Skylt erbjuder många olika modeller.

Sätt upp din egen lekande barn skylt och värna om alla barn genom att uppmana passerande bilister att köra medvetet och med tanke på omgivningen.

Farbror Skylt har ett stort sortiment av olika lekande barn skyltar med olika motiv, bilder och texter samt varierande färger och uttryck. Vi har skyltar i solstickan färger och en design lekande barn skylt solstickan (blått, rött och vitt) där vi har vår Skylt med solstickan blå, skyltar med Kör sakta text, skyltar i gult och rött med varningstext, skyltar i grönt och gult med naturtema och texten Vilda barn, tama djur. Vi har även en varningsskylt där det står Snigelfart. Skyltar med mer ungdomsinriktade bilder och texten Stäng grinden vid exempelvis en fotbollsplan. Det finnas många olika sorter att välja bland. 

Välkommen att söka bland alla våra skyltar och hitta den som passar just dig och ditt sammanhang. Du kan också pröva att skapa din egen lekande barn skylt och sen beställa den från oss. 

När kvällen mörknar kan din skylt lysas upp av strålkastare om du valt att beställa din lekande barn skylt med reflexmaterial. Du placerar skylten så den är tydligt synlig för passerande fordon och ger då viktig information till alla samtidigt som skylten ger både färg och utsmyckning till området. Bor du i ett bostadsområde med mycket barn kommer flera varningsskyltar att behövas för att påvisa att barn rör sig i området på ett fritt sätt.

Farbror Skylts speciellt uppskattade serie med solstickan-inspirerade lekande barn skyltar har flera olika varianter på samma tema. Vi har även utvecklat grindskyltar där vi ber de som passerar igenom grinden att stänga den. Vi tar gärna emot dina idéer på nya skyltar inom lekande barn området om du har en tanke om något som vore viktigt!

Vi skickar din leverans inom några dagar när det gäller våra standardskyltar. Handlar du direkt från Farbror Skylt sparar du tid och pengar genom att hämta skylten direkt på företaget i vår lokal strax utanför Kosta. Vi undviker dessutom onödiga mellanhänder och leveranstider genom egen tillverkning i egna lokaler.

Våra skyltar är tillverkade av hållbar och stabil aluminium och kan monteras olika beroende på vilka förutsättningar som du har. Du kan välja mellan plan aluminium - den monterar du direkt på en plan yta eller använder ett markstativ eller kanske ett annat sätt som passar dig. Vi erbjuder även den populära modellen där kanterna är vikta på två sidor (tvåkants-vikt) där du använder en monteringssats för att skruva upp den ex. på en stolpe. 

Samtliga skyltar som tillverkas av Farbror Skylt trycks i vår egen verkstad för att kunna garantera högsta kvalitet och leverera dig en produkt med lång hållbarhet.

Här följer några punkter för att enkelt visa på vår bredd och kapacitet.

Varningsskyltar för Lekande Barn från Farbror skylt:

- är tillverkade i egen verkstad
- är högkvalitativa och anpassade till det nordiskt klimatet
- säljs utan mellanhänder, och till förmånliga priser
- levereras direkt från eget lager, snabba leveranstider
- trycks i reflekterande material eller i standard
- finns tillgängliga i olika utföranden och format för olika typer av montering

Har du frågor eller önskar att få ytterligare information är du välkommen att kontakta oss på info@farbrorskylt.se!

Farbror Skylt

Välkommen att beställa dina lekande barn skyltar hos Farbror Skylt redan idag!

På rea!-48,00 kr
Skylt Solstickan, Lekande Barn skylt Blå 50x40cm hållbar aluminium skyltar
Ny skylt från Farbror Skylt. lekande barn skylt solstickan Från Farbror Skylt i egen design.
Ett populärt tema med fokus på lekande barn.
En ny design av Solstickan sortimentet i liggande format.
Den drar blickarna till sig och får bilister att titta lite extra och får samtidigt budskapet att barn rör sig och leker i området.
Skylten är tillverkad av aluminium och tål det nordiska klimatet med vind och kyla samt regn och sol.

Skylten appliceras på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. Storleken 50x40cm har en skyddande yta av laminat så skylten blir väderbeständig i många år. 

Välj gärna reflekterande material för att öka synligheten i alla lägen året runt. För barnens skull.

Du kan välja mellan plan skylt för montering på ex staket, grind eller vägg, eller den stabilare kantvikta skylten som monteras på befintlig stolpe med hjälp av en monteringssats i storlek som passar din stolpe.
Från 276,00 kr
324,00 kr
Skylt Sänk Farten, Lekande Barn Pojke 25x40cm
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke är tillverkad i stående format och har en gul varningsfärg samt svart siluett av ett barn. Denna skylt kan placeras intill förskolan eller bredvid din egen trädgård. Syftet är att få alla bilister att sakta ner av respekt för barnen och deras säkerhet. Skylten trycks på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.
Farbror Skylt erbjuder olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas i våra lokaler i Hovmantorp. 
Från 196,00 kr
Skylt Kör Sakta, Lekande Barn Pojke med Fotboll 40x25cm
Varningsskylten "Kör Sakta, Lekande Barn" Pojke med Fotboll är en skylt i gult och svart som ska placeras intill fotbollsplaner eller lekplatser med aktiva och lekande barn. Gör bilister uppmärksamma på att aktiviteter med springande barn pågår i området och att en boll kan komma rullande ut i vägbanan med ett barn som springer efter den. Alla ska respektera detta genom att sänka farten. Skylten trycks på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och har ett skyddande lager laminat så att den finns kvar många år trots regn och rusk.
För att få bättre synlighet under dygnets alla timmar kan man med fördel välja ett reflekterande material.
En plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns även olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. 
Från 196,00 kr
Skylt Stäng Grinden, Lekande Barn Pojke 40x25cm
Skylt "Stäng Grinden, Lekande Barn" Pojke är en skylt i grindserien där Farbror Skylt erbjuder skyltar att placeras på eller intill grindar för att upplysa den som öppnar att även stänga. Denna skylt passar mycket bra på grinden till dagiset eller förskolan eller innergården till en brf.Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. Farbror Skylt erbjuder även kantvikta skyltar om du skulle vilja placera skylten på en stolpe intill grinden. Vi erbjuder monteringssats för detta ändamål.
Alla skyltar tillverkas i vår lokal i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.
Från 196,00 kr
-88,00 kr
Skylt Kör Sakta, Vilda Barn Tama Djur 50x50cm hållbar aluminium
Varningsskylten "Kör Sakta, Vilda Barn Tama Djur" har en lantlig stil med guldgul solvarm himmel och grönt gräs där frigående djur och aktiva barn leker tillsammans. Den passar bra intill en lantgård, en 4-H gård eller där barn och djur finns tillsammans. Ge besökare och passerande en upplevelse av harmoni och glädje som reflekterar den stämning som råder på den plats där skylten är placerad. Samtidigt ger den en tydlig information om att alla fordon körs sakta och med respekt för omgivningen och alla som befinner sig där.Skylten är tryckt på 1,5 mm hållbart och slitstarkt material, aluminium. Skyltens yta får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet dygnet runt, kan du med fördel välja ett reflekterande material där vår reflexskylt lyser upp den mörkaste dag när bilar kommer.
Farbror Skylt erbjuder olika sorter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. 
Den passar för montering på till exempel staket, grind eller vägg.
En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på befintlig stolpe.
Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Från 208,00 kr
296,00 kr
Skylt Sänk Farten, Lekande Barn Flicka 25x40cm
Skylten "Sänk Farten, Lekande Barn" Flicka är en varningsskylt i gul bakgrund och svart siluett av flicka i nätt utformning för att kunna placeras även där lite yta är tillgänglig. Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium.  Skyltens yta får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. Färgen gul är en stark varningsfärg som uppmärksammar bilister på närvaron av barn. Skylten kan med fördel placeras intill dagis och lekplatser.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden böf man välja ett reflekterande material.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas i vår lokal i Hovmantorp. 
Från 196,00 kr
Skylt Kör Sakta, Lekande Barn Pojke och Flicka Röd 40x25cm
Varningsskylten "Kör Sakta, Lekande Barn" Pojke och Flicka Röd är en nätt skylt i varningsfärgerna gult och rött. Skylten ska göra bilister medvetna om barns närvaro i området och få dem att sakta ner sin fart av hänsyn. Barnsäkerhet är ett viktigt fokus. Skylten placeras nära ditt hem, i din BRF, intill dagiset eller förskolan eller vid lekplatsen för information till alla som passerar.Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas hos oss i Hovmantorp.
Från 196,00 kr
Skylt Stäng Grinden 3 40x25cm
Skylt "Stäng Grinden" 3 är tillverkad ur Farbror Skylts tändsticksserie med design inspirerade av Solstickan. Den visar på små lekande barn med boll och sparkcykel. Denna skylt kan med fördel placeras på grinden vid en lekplats, skolgård eller fritidsgård för att tydligt uppmana alla att grinden ska vara stängd. Skylten trycks på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under dygnets alla timmar (vintertid blir det ju mörkt redan under em), bör man välja ett reflekterande material.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats. Det är för att vid behov montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Från 196,00 kr
Monteringssats för kantvikta skyltar 48mm -60mm
Monteringssats för kantvikta skyltar 48mm - 60mm
Stabil stålkonstruktion med två muttrar som fäster i övre och undre delen på skylten. Ett enkelt låssystem låter dig kontrollera placeringen på röret. 2 klämmor per sats.
164,00 kr
Skylt Kör sakta, Lekande Barn Gul 50x50cm hållbar aluminium

Farbror Skylt erbjuder skylten "Sänk Farten Lekande Barn" Gul som ett effektivt och snyggt alternativ av varningsskylt för aktiva barn, här utformad på gul och grön bakgrund och med barnsiluetter i svart. Placeras gärna intill skolor eller dagis samt aktivitetsplatser med aktiva barn i rörelse.Skylten appliceras på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. Storleken 50x50cm har en skyddande yta av laminat så skylten blir väderbeständig i många år trots vårt växlande och lynniga nordiska klimat. Välj gärna reflekterande material för att öka synligheten i alla lägen året runt. För säkerhet som gäller året runt.Du kan välja mellan plan skylt för montering på ex staket, grind eller vägg, eller den stabilare kantvikta skylten som monteras på befintlig stolpe med hjälp av en monteringssats i storlek som passar din stolpe.
Från 296,00 kr
Skylt Sänk Farten, Lekande Barn Pojke med Fotboll 25x40cm
Varningsskylten med texten "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke med Fotboll är en gul lekande barn skylt med ett barn som spelar boll. Skylten kan med sin gula varningsfärg uppmärksamma bilister på närvaron av aktiva och lekande barn. Skylten passar intill lekplatser och fotbollsplaner för att uppmärksamma passerande på att barn plötsligt kan springa ut i vägbanan efter en förlupen boll. Den har en design i stående modell vilket gör att den fungerar bra även på lite smalare ytor i bostadsområden. Skylten trycks på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och ytan får även ett skyddande lager laminat så att den håller i många år.För att få bättre synlighet under hela dygnet kan man välja ett reflekterande material.En plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.Alla skyltar tillverkas i våra lokaler i Hovmantorp.
Från 196,00 kr
Skylt Kör Sakta, Lekande Barn Flicka med Sparkcykel 40x25cm
Varningsskylten "Kör Sakta, Lekande Barn" Flicka med Sparkcykel i gult och rött visar tydligt alla passerande att barn är i rörelse i detta område och därför skall respekteras. Barn på sparkcykel eller kickbike kan få upp höga farter och tänker inte alltid på att det snabbt kan dyka upp bilar i fartvindens glädje.Få motordrivna fordon att sänka farten och vara uppmärksamma. Barnsäkerhet förmedlar denna säkerhetsskylt. Placera i en brf, i villaområdet eller intill den stora lekplatsen. Våra skyltar är tryckta på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och har ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, bör man välja ett reflekterande material.
Det finns olika varianter av våra skyltar, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla våra skyltar tillverkas för hand i Hovmantorp. 
Från 196,00 kr
Skylt Stäng Grinden 2 40x25cm
Varningsskylten "Stäng Grinden" 2 är en grind skylt i tändsticksserien med design inspirerad av Solstickan där vi presenterar ett uttryck av lite större barn. Den har de karakteristiska färgerna blå, röd och gul samt vita siluetter av aktiva barn. Skylten passar på grinden till en aktivitetspark eller gymnastik/idrottsplats där ungdomar och barn dansar, åker sparkcykel och spelar boll i barnets frihetskänsla som behöver en stängd skylt för att minska ev smitande bollar och barn som springer ut i vägbanan.Alla skyltar trycks på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Skyltarnas yta får skyddande lager av laminat så att de håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Från 196,00 kr
Monteringssats-förkantvikta-skyltar 127mm-133mm
Monteringsats för kantvikta skyltar 127 mm - 133 mm.
Stabil stålkonstruktion med två muttrar som fäster i övre och undre delen på skylten. Ett enkelt låssystem låter dig kontrollera placeringen på röret. 2 klämmor per sats.
328,00 kr
Skylt Stäng Grinden, Lekande Barn Pojke med Fotboll 40x25cm
Varningsskylt "Stäng Grinden, Lekande Barn" Pojke med Fotboll är en grindskylt med texten Stäng grinden i gul bakgrund och röd och svart text samt röd barnsiluett vilket gör folk uppmärksamma på att grinden ska stängas efter genomgång så att inga bollar rullar ut i vägbanan med risk för utspringande barn som jagar bollarna som rullar iväg.Skylten är tillverkad av 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och tryckt på tåligt material som får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
När du vill att skylten ska synas även vintertid och när det är mörkt ska du välja ett reflekterande material så att skylten lyser upp varje gång en bil eller annat fordon med strålkastare passerar.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe.
Det finns dessutom olika monteringssatser, där du kan välja olika storlekar beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Beställ från Farbror Skylt idag och ta emot din varningsskylt inom några dagar.
Från 196,00 kr
-52,00 kr
Skylt Sänk Farten, Lekande Barn Gul 50x50cm hållbar aluminium
Farbror Skylt erbjuder skylten "Sänk Farten Lekande Barn" Gul som ett effektivt och snyggt alternativ av varningsskylt för aktiva barn, här utformad på gul bakgrund och med barnsiluetter i rött.
Placera gärna skylten intill skolor eller dagis samt aktivitetsplatser med aktiva barn i rörelse.Skyltens tryck appliceras på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. Storleken 50x50cm är en bra storlek för att synas och har en skyddande yta av laminat så skylten blir väderbeständig i många år. Välj gärna reflekterande material för att öka synligheten hela dygnet året runt. Säkerhet för barnen i alla lägen.Du kan välja mellan plan skylt för montering på ex staket, grind eller vägg, eller den stabilare kantvikta skylten som monteras på befintlig stolpe med hjälp av en monteringssats i storlek som passar din stolpe.
Från 244,00 kr
296,00 kr
Skylt Sänk Farten, Lekande Barn Flicka på Sparkcykel 25x40cm
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Flicka på Sparkcykel med siluett av flicka med sparkcykel i svart och gul varningsfärg är tillverkad i stående format 25 x 40 cm. Den har ett lite nättare utformande vilket gör att den kan passa även där det finns mindre plats. Skylten uppmanar passerande bilister att sakta ner och ta hänsyn till lekande barn som kan komma farande som en virvelvind utan tankar på bilar i närheten. Skylten trycks på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den blir väderbeständig i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, välj ett reflekterande material.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas i våra lokaler i Hovmantorp. 
Från 196,00 kr
Skylt Kör Sakta, Lekande Barn Flicka 40x25cm
Varningsskylten "Kör Sakta, Lekande Barn" Flicka har en starkt varnande gul grundfärg och barnsiluett i svart. Skylten kan sättas upp intill dagiset eller vid ditt eget hus för att göra passerande bilister uppmärksamma på att barn finns i området. Den passar i bostadsområdet och syns tydligt med sina starka och tydliga färger. För en brf likasom vid lekplatsen för barnsäkerhet och hänsyn till familjer som uppehåller sig i området.
Skyltens format är en rektangel 40 x 25 cm som fungerar bra att fästa på lämplig yta och har en lite nättare storlek.Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under dygnets alla timmar rekommenderas reflexmaterial.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas i våra lokaler i Hovmantorp. 
Från 196,00 kr
Skylt Stäng Grinden, Lekande Barn Flicka på Sparkcykel 40x25cm
Varningsskylten "Stäng Grinden, Lekande Barn" Flicka på Sparkcykel i röd färg passar utmärkt vid förskolor eller lekplatser. Skylten placeras på grinden in till dagiset eller lekplatsen och är utformad i varningsfärgerna gult och rött för att synas väl.
Barn som åker kickbike eller sparkcykel kan få upp hög fart och behöver ha en stängd grind mot platser utanför aktivitetsparken eller lekytan.Skylten är tryckt på väderbeständig vinyl och placerad på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium.
Vinylytan får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden väljer du reflexfolie.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering.
Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Välkommen att beställa från Farbror Skylt redan idag. Leverans inom några dagar.
Från 196,00 kr
-32,00 kr
Skylt Sänk Farten, Lekande Barn Blå 50x50cm
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Blå har en design som för tankarna till en Solstickan tändsticksask, så vi kallar dessa skyltar del av Solstickan-serien.
Den har design med blå botten och inslag av gult och rött samt profiler av hoppande barn i vitt. Skylten är tryckt på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. En skylt som fångar ögat och får betraktaren att blir medveten om barns närvaro.
Skylten får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind under lång tid.
Välj skylten med reflekterande effekt för att synas alla årstider dygnet runt.
Farbror Skylt erbjuder olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering, vilken lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. 
En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe.
Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Från 264,00 kr
296,00 kr
Skylt Sänk Farten, Lekande Barn Pojke med Drake 25x40cm
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke med Drake kommer från Solstickan tändsticksserie i Farbror Skylts design och föreställer ett barn som flyger drake. Denna skylt är ett sätt att varna passerande bilister att det finns barn i rörelse och lek som finns i området. Skylten passar intill lekparker, lekplatser och ytor där barn rör sig och har aktiv lek. Den har en blå bakgrund med inslag av gult och rött, och vit siluett av barn. Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium samt skyddande laminat så att den håller i alla väder i många år.
Köp med fördel reflexmaterial för att synas dygnet runt.
En plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas i vår lokal i Hovmantorp. 
Från 196,00 kr
Skylt Kör Sakta, Lekande Barn Pojke och Flicka 40x25cm
Skylten som varnar "Kör Sakta, Lekande Barn" Pojke och Flicka är en skylt i gult och svart med barn i siluett. Skylten uppmärksammar med sina varningsfärger bilister att sänka farten. Den kan placeras intill ett daghem eller förskola samt gärna vid lekplats och nära barnverksamhet. Passar även utmärkt för en BRF eller i villaområdet där en säkerhetsskylt signalerar: Rädda barnen! Ta hänsyn! Barnens säkerhet är vårt fokus.
Skylten är tillverkad i liggande design för att kunna passa även på en mindre yta. Den är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att synas alla timmar på dygnet kan man välja ett reflekterande material.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas i våra lokaler i Hovmantorp. 
Från 196,00 kr
Monteringssats för kantvikta skyltar 108mm-114mm
Monteringsats för kantvikta skyltar 108 mm - 114 mm.
Stabil stålkonstruktion med två muttrar som fäster i övre och undre delen på skylten. Ett enkelt låssystem låter dig kontrollera placeringen på röret. 2 klämmor per sats.
320,00 kr
Skylt Stäng Grinden, Lekande Barn Flicka på Rullskridskor 40x25cm
Skylt "Stäng Grinden, Lekande Barn" Flicka på Rullskridskor passar bra på grinden vid en aktivitetspark, för en brf eller utanför en gymnastikhall och har de starka varningsfärgerna gult och rött för att väcka uppmärksamhet. Grinden måste stängas för att inte ge barnen möjlighet att i snabb fart fara ut på intill liggande vägbanor och andra ytor med risk för skada.Skylten trycks på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Skyltens yta får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Från 196,00 kr
-44,00 kr
Skylt Sänk Farten, Barnfamiljområde 50x50cm hållbar aluminium skyltar
För er som bor i bostadsområden kan den familjära och charmiga skylten "Sänk Farten, Barnfamiljsområde" vara en viktig del i att sakta ner trafikflödet. Skylten har vit bakgrund, svarta siluetter samt bostäder i bakgrunden i flera färger. 
Skylten ger tydlig information om att farten bör sänkas och att människor i alla åldrar är i rörelse i området. Samtidigt är skylten en utsmyckning av en aktiv miljö med uppmaning att sänka tempot.  Brf samt kommunen kan med fördel placera denna skylt i nära anslutning till bostäder och levnadsytor samt aktivitetsplatser.Skylten är tryckt på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. Den appliceras med ett material med bild i fyrfärgstryck och ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
Välj ett reflekterande material för att synas och vara synlig även i mörka tider. Skydda människor i rörelse dygnet runt och året runt.
Välj mellan en plan skylt med eller utan hål för montering eller en kantvikt skylt med ett stabilare utförande. Plan skylt passar för montering på till exempel staket, grind eller vägg, kantvikt skylt finns med eller utan sats för att montera den på befintlig stolpe. Det finns olika monteringssatser, du kan välja olika storlekar beroende på den stolpes tjocklek som du kommer fästa den i.
Från 252,00 kr
296,00 kr
Skylt Sänk Farten, Lekande Barn Flicka med Sparkcykel Blå 25x40cm
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Flicka med Sparkcykel Blå är en skylt ur Solstickan tändstickssortiment i Farbror Skylts design. Modellen är stående och har en vit siluett av ett barn på kickbike eller sparkcykel. Den får bilister att reagera och förhoppningsvis sakta ner av respekt och hänsyn till alla aktiva barn som är ute och leker. Ett mjukt barn med frihetskänsla och fartvind i håret tänker inte på hårda bilar och därför behöver vi vuxna upplysa om dessa barn med bl.a en skylt intill lekplatser, fritidsgårdar och skolor samt Brf.Skylten trycks på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Skyltens yta får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas i våra lokaler i Hovmantorp.
Från 196,00 kr
Skylt Kör Sakta, Här Cyklar Vi 40x25cm
Varningsskylten "Kör Sakta, Här Cyklar Vi" är en av skyltarna i serien med inspiration från Solstickan tändsticksaskar. Den kan gärna placeras intill cykelbanan eller aktivitetsparken för att uppmärksamma bilister på att andra fordon kan dyka upp - barn på cykel. Då brukar det gå undan, barn cyklar gärna och ofta fort med barnets glädje och brist på uppmärksamhet. Hjälp till att skydda våra barn från ouppmärksamma bilister med en skylt som upplyser.Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och dess yta har ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas hos oss i Hovmantorp. 
Från 196,00 kr
-96,00 kr
Skylt Lekande Barn Varningsskylt hållbar aluminium
Skylten "Lekande Barn" varningsskylt med varningstriangel är en av Farbror Skylts mest populära skyltar. Den uppmärksammas väl med sin design av en varningstriangel i gult och rött samt siluetten av tre hoppande barn i svart. Passar i alla miljöer där fordon med höga hastigheter ska sänka farten och vara uppmärksamma och respektera barn som kan springa, jula och hoppa hopprep nära en bilväg. Skärper även medvetenheten av alla människor i rörelse.Skylten är tryckt på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. Skylten lamineras för väderbeständighet i många år.
För att få bättre synlighet året och dygnet runt, kan man välja ett reflekterande material.
En plan skylt finns, med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. Välj annars en kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare. Den finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns olika monteringssatser, beroende på stolpens tjocklek.
Från 200,00 kr
296,00 kr
På rea!
Skylt Stäng Grinden förskola 40x25cm
Skylt "Stäng Grinden" förskola är tagen från Farbror Skylts allra första design ur tändsticksserien som inspirerats av Solstickan tändstickor. Skylten är avsedd för lekande barn och finns här som grindskylt med text Stäng grinden, blå bakgrund och inslag av gult och rött samt lekande barnsiluetter i vit färg. Placeras gärna på grinden in till en dagisgård eller grundskolan, så barn kan leka fritt inom det område som är inhägnat.Tillverkas av 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden väljer du reflexfolie. 
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Från 196,00 kr
Skylt Sänk Farten, Lekande Barn Pojke med Fotboll Blå 25x40cm
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke med Fotboll Blå tillhör tändsticksserien i Solstickan design och visar på bollspelande barn. Placera skylten vid fotbollsplanen eller aktivitetsparken för att uppmärksamma bilister och andra passerande att bollar kan flyga och rulla ut på vägbanan med efterföljande barn. Skylten uppmanar till att sakta farten och respektera den aktiva miljön. Den har designats i stående format för enkel placering även på smala ytor.Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den har även ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
Välj modellen med reflexmaterial för att synas alla timmar och dagar året runt.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas i våra lokaler i Hovmantorp.
Från 196,00 kr
Skylt Lekande Barn
Varningsskylt "Lekande Barn" i liggande format samt gul varningsfärg och röda barnsiluetter är en mycket effektiv skylt som passar för dagis och förskolor samt även för din bostadsrättsförening, brf, eller i bostadsområdet. Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och skyltens yta har ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
Välj ett reflexmaterial för att skylten ska synas dygnet runt, året runt.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas i vår lokal i Hovmantorp.
Från 196,00 kr
Skylt Stäng Grinden förskola 40x25cm
Skylt "Stäng Grinden" förskola är tagen från Farbror Skylts allra första design ur tändsticksserien som inspirerats av solstickan tändstickor. Skylten är avsedd för lekande barn och finns här som grindskylt med text Stäng grinden, blå bakgrund och inslag av gult och rött samt lekande barnsiluetter i vit färg. Placeras gärna på grinden in till en dagisgård eller grundskolan, så barn kan leka fritt inom det område som är inhägnat.Tillverkas av 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden väljer du reflexfolie. 
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Från 196,00 kr
Skylt Kör Sakta Lekande Barn stadsmiljö 50x50cm hållbar aluminium
Skylt "Kör Sakta Lekande Barn Skyltar" är en snygg och stilfull skylt som passar i stadsmiljö för att göra passerande bilister uppmärksamma på att det finns barn som kan hoppa hage, jula och hoppa hopprep eller andra aktiviteter i nära anslutning till vägen i närområdet. Den har en siluett i svart/vit och barn som hoppar och leker.Den fungerar utmärkt intill en skola eller fritidsgård i staden. tryckt på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material. Säkerhet för våra barn i alla lägen.
Vi har olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. Farbror Skylt erbjuder även en kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare. Den finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Vi har dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Beställ redan idag och få din Lekande barn skylt levererad inom några dagar.
Från 296,00 kr
Skylt Snigelfart 40x25cm
Skylt "Snigelfart" är en varningsskylt med en snigel som alltid går långsamt fram. Detta är för att informera och inspirera alla passerande fordon att sakta ner farten då de passerar den förskola, dagis, lekplats eller äldreboende som ligger i området. Skylten har de effektiva varningsfärgerna gult, rött och svart för att synas på bästa sätt. Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och ytan får ett skyddande lager laminat så att den håller länge.
Välj ett reflekterande material så syns skylten i alla lägen och tider på året vid belysning av ett par billyktor.
En plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Alla skyltar tillverkas i vår lokal i Hovmantorp. 
Från 196,00 kr
Skylt Vi Leker Här tonår 50x50cm hållbar aluminium
Varningsskylten "Vi Leker Här" i glada discofärger och med dansande i olikfärgade siluetter, är tänkt för de lite äldre barnen och för tydligt känslorna till dans och disco och även gymnastik och balans. Den passar bra intill en gymnastikhall eller fritidsgården. En Brf kan med fördel placera denna skylt för att visa på aktivitet på innergården. Kommunen behöver ha information om aktiva barn i alla åldrar nära idrottshallar och aktivitetscentrum.Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat för att hålla i väder och vind i många år. Välj gärna tryck i reflekterande material för synlighet i mörkret. Särskilt gällande varningsskyltar som denna.
Vi erbjuder olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den kan monteras på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att monteras på befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Från 296,00 kr
SKYLT Snigelfart 50X50CM hållbar aluminium
Varningsskylt "Snigelfart" är en charmig och tilltalande skylt som upplyser bilister att sänka farten inför ett område där låg fart är ett krav. Detta kan vara intill en förskola eller dagis eller ett äldreboende, en ankdamm eller stadens lekplats.
Skylten har bilden av en varningstriangel med varningsfärger i rött och gult samt en snigel i svart som långsamt och harmoniskt passerar.Varningsskylten är tryckt på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden väljer du ett reflekterande material. Då blir skylten upplyst av passerande strålkastare även under mörka tider. Öka säkerheten för barnen dygnet runt, året runt.
Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Denna skylt lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. För montering finns flera olika monteringssatser, där du väljer helt beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Från 296,00 kr
Skylt Sänk Farten, Barn Leker Här 50x50cm hållbar aluminium
Skylt "Sänk Farten, Barn Leker Här" är en snygg och stilfull skylt som passar i stadsmiljö för att göra passerande bilister uppmärksamma på att det finns barn som kan hoppa hage, jula och hoppa hopprep eller andra aktiviteter i nära anslutning till vägen i närområdet.
Den har en stadssiluett i svart och barn som hoppar hopprep, i rött. Skylten fungerar utmärkt intill en skola eller fritidsgård i staden. Den är både snygg och effektiv.
Varningsskylten är tryckt på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, väljer ett reflekterande material. Då är skylten synlig när strålkastare belyser den även den mörkaste dagen. Öka säkerheten för våra aktiva barn dygnet runt och året runt.
Vi har olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. Farbror Skylt erbjuder även en kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare. Den finns att beställa med eller utan monteringssats för att montera den på en befintlig stolpe. Vi har dessutom olika monteringssatser, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Från 296,00 kr
Skylt Kör Sakta, Lekande Barn På Landet 50x50cm hållbar aluminium
Skylten "Kör Sakta, Lekande Barn" på landet är en skylt med känsla av frihet och natur där barn ska kunna leka fritt. Denna skylt visar på att de fordon som passerar ska vara uppmärksamma då det finns lekande, skuttande och fria barn som kan springa, jula och rulla boll eller jaga katt i närheten.Denna skylt är en varningsskylt i mjuka färger av blått och grönt och med viktigt budskap! Rädda barnen och naturen idag och alla dagar.

Skylten är tryckt på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. Den har ett skyddande lager laminat så att den håller i naturens och vädrets nycker i många år.
För att synas dygnet och året runt, kan du gärna välja ett reflekterande material. Det blir en reflexkänsla där bilden lyser upp när strålkastare träffar skylten i mörker. 
Vi har en skylt i plan aluminium som erbjuds med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. Farbror Skylt erbjuder även en kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatser, där du väljer modell beroende på vilken tjocklek din stolpe har.
Från 296,00 kr
-44,00 kr
Lekande Barn Skylt 45 x 65 Barn med Fotboll Blå, plastunderlag
Special Lekande Barn Skylt bara under sommar 2021.
En Stor Lekande barn skylt i plastmaterial med blå bakgrund och barn i vit siluett som spelar boll.
Mått: 45 x 65cm.
Tillverkad av plast.
Mycket tålig mot väder och vind.
För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.
Från 184,00 kr
228,00 kr