Frakt och betalning

DHL Servicepoint - Leverans till uthämtningsställe

Privatperson och företag

Kostnad från 85:-

Leverans sker normalt inom 2-3arbetsdagar 

För att ge våra kunder största möjliga service använder vi oss av DHL Servicepoint vilket innebär att du enkelt hämtar ut ditt paket på något av DHL's 1300 utlämningsställen. Du hittar utlämningsställena över hela landet på platser som du besöker varje dag: affären runt hörnet, bensinstationen eller kiosken. Alla transporter är klimatsmarta. Det betyder att DHL kompenserar för koldioxiden som släpps ut, så att effekten på miljön blir lika med noll.

Vi aviserar våra paket via e-post samt sms direkt till din mobiltelefon.

Påminnelse skickas via sms och brev.

Utlämning sker mot uppvisande av legitimation och sändningsnummer.

Försändelser levereras till ditt närmaste DHL Servicepoint som som räknas ut ifrån ditt postnummer, vill du byta till ett utlämningsställe nära t.ex din arbetsplats skriv det i meddelande rutan vid beställning i kassan.

OBS! om vi redan skickat paketet kan vi tyvärr inte kostnadsfritt ändra utlämningsställe.

Paketet finns i 14 dagar på Service Point utlämningsställe för avhämtning. Hämtar du inte ut din beställning i tid går den automatiskt i retur till oss. För ej uthämtade paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 395 kr. Observera att outlösta paket inte omfattas av ångerrätten. 

DHL Företagspaket - Ingen avisering

Endast företag

Kostnad från 125:-

Leverans sker normalt  inom 1-3 arbetsdagar 

OBS! Bara till företagsadress med ett företagsnamn som mottagare

Till företag kan vi skicka varorna med DHL Företagspaket, DHL kör ut och levererar varorna direkt till leveransadressen. Ingen avisering sker.

Adressen måste vara bemannad kontorstid  vardagar 08:00 - 16:00 för mottagande.

Vi förbehåller oss rätten att debitera för dom kostnader som kan uppstå om det inte går att leverera till angiven leveransadress.

Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.