Varningsskylt "Varning för Hunden" Chihuahua med siluetten av en Chihuahua och varningstriangel i gult och rött.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skylt Varning för Hunden Chihuahua 45x45cm

ART: 115

Skylt "Varning för Hunden" Chihuahua är hundskylten för dig som med stolthet framhåller din Chihuahua och samtidigt vill skydda den från passerande bilister och informera besökare om dess närvaro. Skylten är tillverkad av stabil aluminium och har en varningstriangel i gult och rött samt siluetten av en Chihuahua i svart. Skylten är laminerad för längre hållbarhet och håller i väder och vind i många år.

Vill du att din hundskylt skall ses alla tider på dygnet kan du välja en hundskylt i reflekterande material. Då kan alla, vid belysning, se din skylt och få information om din hund.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

364,00 kr (inkl. moms) 364,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning
Datablad
115
Bredd
45 cm
Skylttext
Varning För Hunden
Skyltdesign
Varningstriangel