Skylt "Varning för Vänlig Hund" Labrador. Varningsskylt för din charmiga hund så alla är redo att gulla med din fina hund.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skylt Varning för Vänlig Hund Labrador 45x45cm

ART: 118

Skylt "Varning för Vänlig Hund" Labrador är hundskylten för dig med en av dessa lugna och glada hundar, t.ex. en labrador eller golden retriver. Detta är hundskylten för alla oss som älskar vår hund och vet att den alltid är snäll och försiktig men ändå vill upplysa andra då inte alla vet detta. Skylten är, liksom övriga hundskyltar, baserad på en varningstriangel i gult och rött. Där finns även en siluett av den vänliga hunden som en tydlig information till alla som kommer förbi ditt hus. Du kan välja att beställa skylten i reflekterande material för synlighet året och dygnet runt. 

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

364,00 kr (inkl. moms) 364,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning
Datablad
118
Bredd
45 cm
Skylttext
Varning För Vänlig Hund
Skyltdesign
Varningstriangel