Skylt "Kör Sakta, Lekande Barn" På Landet. Snygg skylt i blått och grönt med barn i samklang med djur och natur. Farbror Skylt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skylt Kör Sakta, Lekande Barn På Landet 50x50cm hållbar aluminium

Skylten "Kör Sakta, Lekande Barn" på landet är en skylt med känsla av frihet och natur där barn ska kunna leka fritt. Denna skylt visar på att de fordon som passerar ska vara uppmärksamma då det finns lekande, skuttande och fria barn som kan springa, jula och rulla boll eller jaga katt i närheten.

Denna skylt är en varningsskylt i mjuka färger av blått och grönt och med viktigt budskap! Rädda barnen och naturen idag och alla dagar.

Skylten är tryckt på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. Den har ett skyddande lager laminat så att den håller i naturens och vädrets nycker i många år.

För att synas dygnet och året runt, kan du gärna välja ett reflekterande material. Det blir en reflexkänsla där bilden lyser upp när strålkastare träffar skylten i mörker. 

Vi har en skylt i plan aluminium som erbjuds med eller utan hål för montering.

Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. Farbror Skylt erbjuder även en kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe.

Det finns dessutom olika monteringssatser, där du väljer modell beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

364,00 kr (inkl. moms) 364,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar

Betyg: 0.0/5 (0 Röster)

Beskrivning
Datablad
124
Bredd
50 cm
Höjd
50 cm
Skylttext
Kör Sakta, Lekande Barn
Skyltdesign
Flerfärgad
Du kanske också gillar