Skylt "Parkering förbjuden" 30x30cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skylt Parkering förbjuden 30x30cm

Skylt "Parkering förbjuden" 30x30cm är en kvadratisk stabil plåtskylt i gul accentfärg och med ett varningstecken i blått och rött som betyder just Parkering förbjuden. Denna text står även längst ner på skylten i svart text. Skylten visar tydligt vad som gäller och är svår att missa om den placeras på ett strategiskt ställe där den syns väl. Beställ skylten här på hemsidan idag och få skylten levererad inom några dagar. 

Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

316,00 kr (inkl. moms) 316,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning
Datablad
1128
Bredd
30 cm
Höjd
30 cm
Skylttext
Parkering Förbjuden
Skyltdesign
Gul