Parkeringsskylt Garage-parkeringsförbud 30x10cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Parkeringsskylt Garage-parkeringsförbud 30x10cm

Varningsskylt Garage - parkering förbjuden 30x10cm. Här finns en plåtskylt i rektangulär form som är perfekt att placera intill din garageutfart för att upplysa om förbudet att parkera framför garaget. Skylten har en bild av tecknet för parkering förbjuden i blått och rött på en bakgrund av den gula varningsfärgen. Därtill finns texten Garage i svart. 


Farbror Skylt trycker skylten på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den placeras på en stolpe eller ett staket för att upplysa om att marken eller vägen är privat. För att skylten ska hålla länge får den ett skyddande lager laminat.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

220,00 kr (inkl. moms) 220,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning
Datablad
6158
Bredd
30 cm
Höjd
10 cm
Skylttext
Kund parkering
Skyltdesign
Multifärgad
Skylten
Aluminium