"Varningsskylt Uggla" med en svart siluett av en uggla samt varningstriangel i gult och rött. Farbror Skylt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skylt Varning Uggla 45x45cm

ART: 177

Skylt "Varning" Uggla är en varningsskylt som du kan placera nära eller intill ett ugglebo där det kanske finns en ruvande uggla. Hjälp passerande att känna till ugglans existens för att ta hänsyn och känna respekt. Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. 

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, välj gärna ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe eller kanske direkt på en trädstam. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

364,00 kr (inkl. moms) 364,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning

Varningsskylt med texten Varning Uggla och den svarta siluetten av en uggla samt bilden av en varningstriangel i gult och rött. Skylten har en storlek av 45 x 45 cm och är tillverkad av hållbar stark aluminium. Beställ skylten och placera den där ugglor har sina boplatser för att göra människor uppmärksamma på att dessa fåglar lever i området. 

För att låta skylten kunna synas dygnet och året runt kan du beställa reflexfolie som lyser upp av strålkastare eller ficklampor och andra ljuskällor. Skylten tillverkas med stor omsorg och varje skylt är handgjord i Småland.

Välkommen att beställa från Farbror Skylt redan idag.

Datablad
177
Bredd
45 cm
Skylttext
Varning
Skyltdesign
Varningstriangel