Skylt Jakt Pågår Hare 45x45cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skylt Jakt Pågår Hare 45x45cm

ART: 155

Skylt "Jakt Pågår" Hare är en jaktskylt med skämtsam och rolig bild av en hare som tar över geväret från jägaren. Bilden har, precis som de andra jaktskyltarna, en varningstriangel i gult och rött och så haren framför och dessutom texten Jakt Pågår så oavsett skämtet visar skylten att det pågår jakt på ett eller annat sätt. Beställ även markstativ för att enkelt kunna flytta skylten om haren skulle dra iväg åt annat håll "med geväret".. 


Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Detta är en rolig skylt som samtidigt har ett budskap som informerar förbipasserande om att det pågår en jakt på hare. För att du ska kunna använda den många gånger får den ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. Reflexmaterial är att rekommendera så skylten syns dygnet runt och året runt.

En plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

396,00 kr (inkl. moms) 396,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning
Datablad
155
Bredd
45 cm
Skylttext
Jakt Pågår
Skyltdesign
Varningstriangel