Varningsskylt "Kör Sakta, Lekande Barn" Pojke och Flicka Svart, från Farbror Skylt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skylt Kör Sakta, Lekande Barn Pojke och Flicka 40x25cm

Skylten som varnar "Kör Sakta, Lekande Barn" Pojke och Flicka är en skylt i gult och svart med barn i siluett. Skylten uppmärksammar med sina varningsfärger bilister att sänka farten. Den kan placeras intill ett daghem eller förskola samt gärna vid lekplats och nära barnverksamhet. Passar även utmärkt för en BRF eller i villaområdet där en säkerhetsskylt signalerar: Rädda barnen! Ta hänsyn! Barnens säkerhet är vårt fokus.

Skylten är tillverkad i liggande design för att kunna passa även på en mindre yta. Den är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att synas alla timmar på dygnet kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i våra lokaler i Hovmantorp. 

296,00 kr (inkl. moms) 296,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning
Datablad
135
Bredd
40 cm
Höjd
25 cm
Skylttext
Kör Sakta, Lekande Barn
Skyltdesign
Gul