Skylt Kör sakta lekande barn flicka med sparkcykel i rött på gul bakgrund. Farbror Skylt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skylt Kör Sakta, Lekande Barn Flicka med Sparkcykel 40x25cm

Varningsskylten "Kör Sakta, Lekande Barn" Flicka med Sparkcykel i gult och rött visar tydligt alla passerande att barn är i rörelse i detta område och därför skall respekteras. Barn på sparkcykel eller kickbike kan få upp höga farter och tänker inte alltid på att det snabbt kan dyka upp bilar i fartvindens glädje.
Få motordrivna fordon att sänka farten och vara uppmärksamma. Barnsäkerhet förmedlar denna säkerhetsskylt. Placera i en brf, i villaområdet eller intill den stora lekplatsen. 

Våra skyltar är tryckta på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och har ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, bör man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter av våra skyltar, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla våra skyltar tillverkas för hand i Hovmantorp. 

296,00 kr (inkl. moms) 296,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning
Datablad
137
Bredd
40 cm
Höjd
25 cm
Skylttext
Kör Sakta, Lekande Barn
Skyltdesign
Gul