Parkeringsskylt Kundparkering 30x10cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Parkeringsskylt Kundparkering 30x10cm

Skylten "Kundparkering" 30x10cm en en plåtskylt med vit bakgrund och blå text. Denna skylt placeras gärna intill din butik eller affär för att ge kunder och gäster en självklar plats att parkera på och därigenom underlätta för kunderna att besöka butiken. Öka egen försäljning genom att erbjuda dina egna kunder en plats nära affären för att förenkla besöket.
Beställ skylten hos Farbror Skylt redan idag och ta emot leveransen inom några dagar.


Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den placeras på en stolpe eller ett staket för att upplysa om att marken eller vägen är privat. För att skylten ska hålla länge får den ett skyddande lager laminat.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

220,00 kr (inkl. moms) 220,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning
Datablad
6154
Bredd
30 cm
Höjd
10 cm
Skylttext
Kund parkering
Skyltdesign
Flerfärgad
Skylten
Aluminium