Parkeringsskylt "Reserverad parkering" 30x10cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Parkeringsskylt Reserverad parkering 30x10cm

"Reserverad parkering" skylt 30x10cm är en vit plåtskylt med blå text samt blå ruta med stort P. Skylten är en tydlig information som bör placeras på ett väl synligt ställe för att se till att alla ser att parkeringen är reserverad. Det rektangulära formatet gör att det blir lätt att fästa skylten på en smalare yta. Beställ idag och få skylten levererad inom några dagar.


Farbror Skylt trycker skylten på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den placeras på en stolpe eller ett staket för att upplysa om att marken eller vägen är privat. För att skylten ska hålla länge får den ett skyddande lager laminat.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

220,00 kr (inkl. moms) 220,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning
Datablad
6155
Bredd
30 cm
Höjd
10 cm
Skylttext
Kund parkering
Skyltdesign
Flerfärgad
Skylten
Aluminium