Skylt "Stäng Grinden" 2 med rörliga ungdomar, från Farbror Skylt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skylt Stäng Grinden 2 40x25cm

Varningsskylten "Stäng Grinden" 2 är en grind skylt i tändsticksserien med design inspirerad av Solstickan där vi presenterar ett uttryck av lite större barn. Den har de karakteristiska färgerna blå, röd och gul samt vita siluetter av aktiva barn. Skylten passar på grinden till en aktivitetspark eller gymnastik/idrottsplats där ungdomar och barn dansar, åker sparkcykel och spelar boll i barnets frihetskänsla som behöver en stängd skylt för att minska ev smitande bollar och barn som springer ut i vägbanan.

Alla skyltar trycks på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Skyltarnas yta får skyddande lager av laminat så att de håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

296,00 kr (inkl. moms) 296,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning
Datablad
888
Bredd
40 cm
Höjd
25 cm
Skylttext
Stäng Grinden, Tack
Skyltdesign
Blå