Smidesskylt medium

-316,00 kr
Smidesskylt Prag, Medium

Smidesskylt Medium "Prag"
Prag smidesskylt är en av de sirligaste och vackraste smidesskyltarna. Den är tillverkad av fyrkantsrör, järn och aluminium och formad till rundade slingor och mjuka svängar. Skylten bär upp en oval skylt med känsla eller en rektangel med stil. Den blir vackert presenterad med en oval plåt men kan även bära en rektangulär plåt om så önskas.

Placera Prag smidesskylt på väggen utanför butiken, nära ingången till din B&B, intill din gemytliga gårdsbutik eller på din vackra hästgård.
Farbror Skylts egen design, kan vi stolt berätta.

Skyltens Bredd: 70cm
Skyltens Höjd: 35cm
Stativ Höjd: 40cm
Stativs längd 800cm
Leveranstid: 2-3 dagar
       
2 576,00 kr
2 892,00 kr
Smidesskylt Dublin, Medium
Smidesskylt Dublin

Denna skylt är både sirlig och stabil. Sirlig med snirkliga svängar och en robust grund i form av den bärande ramen som avslutas med en kula. Allt målat i svart som passar så bra på smidesdetaljer.
Dublin är en stad att leva i där smidesskyltar hänger utanför den gamla favoritpuben eller det trendiga it-kontoret. Här blandas gamla anor med nymodigheter och allt däremellan. Farbror Skylt designar smidesskyltar på eget sätt och utvecklar dem till färdiga koncept där vi känner närheten till städer i världen utifrån varje smidesskylts utförande.
Design Farbror Skylt.
Leveranstid: 3-5 dagar. Beställ idag och få leverans snart efter bekräftad beställning.
       
Smidesskylt Kalmar, Medium
Smidesskylt Medium "Kalmar"
Populär "Kalmar" smidesskylt, vacker och pampig, från Farbror Skylt.

Smidesskylt "Kalmar" är en vacker, stilren och renässansinspirerad skylt. Kalmar stad ligger vid kusten och ansluter till Öland med Ölandsbron. Kalmar bär på mycket historia, inte minst sen Gustav Vasa levde på Kalmar Slott på 1500-talet. Skylten är uppbyggd av en vacker båge och en stor pilspets. Den har en pampig framtoning med minnen från svunna dar.
Stativets höjd är 400 mm och den sticker ut 1015 mm från väggen.
Hela smidesskylten lackeras i semi matt svart, och man kan välja svart eller vit bakgrund.Smidesskylten går att få med oval, fyrkantig med rundade hörn eller fyrkantig med avfasade hörn på den vidhängande skylten.

Med tryck på båda sidor och snygga klassiska detaljer sticker din skylt ut i mängden.

Leveranstid: 3-5 vardagar. Beställ redan nu!
Smidesskylt Holland, Medium

       
Smidesskylt  "Holland", medium är en nätt och elegant skylt för väggmontage.
Den utstrålar en romantisk känsla som påminner om Amsterdams pittoreska gator därifrån stilen härstammar.
Skylten har en design med mycket detaljerade handgjorda rosor i smide som också håller upp skylten.
Hela smidesskylten lackeras i svart, och man kan välja en vit eller svart bakgrund. Stativets höjd är ca 400 mm och den sticker ca 860 mm ut från väggen.I produkten ingår ett komplett skyltsystem samt tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor. Alla smidesskyltar tillverkas och lackeras i egen verkstad för att kunna garantera en produkt med hög kvalitet.
Skyltens Bredd: 90cm
Skyltens Höjd: 45cm
Stativ Höjd: 40cm
Stativs längd 100cm
Leveranstid: 3-5 vardagar.
Smidesskylt Milano, Medium
Smidesskylt Milano, medium

Smidesskylt "Milano", medium.
Milano är en snabb och i flera fall modern stad där en smidesskylt med stilfull smidesskylt med enkelhet och stabilitet passar in. Smidesskylt Milano har stil och har stabil enkelhet som sin design.
Stativets höjd är ca 400 mm och den sticker ut ca 800 mm från väggen.Hela smidesskylten lackeras i semi matt svart, och man kan välja en vit eller svart bakgrund.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor.Alla smidesskyltar tillverkas för hand på hantverksmässigt sätt i Hovmantorp. Vi sköter allt från design ,tryck, lackering och leverans.
Skyltens Bredd: 55cm
Skyltens Höjd: 30cm
Stativ Höjd: 20
Stativs längd 65cm
Leveranstid: 3-5 vardagar
       
2 484,00 kr
Smidesskylt Rome medium
Smidesskylt Rome medium

Skyltens Bredd: 55cm
Skyltens Höjd: 30cm
Stativ Höjd: 20
Stativs längd 65cm
Leveranstid: 2-3 dagar
2 484,00 kr